Redőny beépítés Százhalombatta

 
redony-reluxa.net

Redőny beépítés Százhalombattán

Szakembert keres alumínium, vagy műanyag redőny beépítésre?
Szakszerű, gyors és barátságos segítségre van szüksége?
Akkor adja meg elérhetőségét!
 • >> Ingyenes visszahívás
 • >> Ingyenes kiszállás nettó 50 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest és környékén
 • >> Ingyenes felmérés
 • >> Barátságos árak
 • >> Akár 2 év garancia
 • >> Akár szombaton is

Használja árkalkulátorunkat a szerelés várható költségeinek kiszámításához:
Árkalkulátor
db
cm
cm
-
Új típusú műanyag redőny (Redex)
Empty
Kombinált (szúnyoghálós) redőny
Empty
Vakolható tok
Ár: 0 Ft
+
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA

Milyen redőnnyel kapcsolatos munkákkal bízhat meg minket?

 • Redőny beépítés
 • Redőny javítás
 • Redőny szerelés

Amit a redőnyökről tudni érdemes:

A redőny egyszerűsége és elérhető ára miatt az egyik legnépszerűbb árnyékolástechnikai rendszer hazánkban. Egyszerűsége miatt szinte mindenhová felszerelhető, ugyanakkor rendkívül sokszínű, így otthonát öltözteti, valamint véd a külső hang és hőmérsékleti behatásoktól, illetve árnyékolásban is a maximumot nyújtja Önnek!
Praktikumát tovább növeli, hogy mobil szúnyoghálóval is kombinálható, így az árnyékolás- hőszigetelés és még a rovarok elleni védelem is megoldható. A redőnyöknél többféle típust különböztetünk meg, melyek a következők:
 • Alumínium redőny
 • Műanyag redőny
Szúnyoghálós kivitel mindkét anyagtípusnál megoldható. Lássuk most a különböző típusú redőnyöket:
Műanyag redőny:
 • Régi típusú műanyag redőny: Ez egy úgynevezett alap típus, melyben a redőnylécek és a lefutósin is műanyagból készül. Tokja színterezett, hajlított LINDAB lemez, mely rozsdásodás elleni védelemmel van ellátva, továbbá a lemezen található egy fólia réteg, mely megvédi a redőnyt a szerelés és szállítás közben előforduló sérülésektől. Ezt a helyszíni szereléskor távolítjuk el.
  A régi típusú redőny tengelye egy csapszeggel kapcsolódik a redőnytok oldallemezéhez. A lefutósin az úgynevezett "széles láb" mely keresztmetszeti mérete a következő: 45x60 mm. A tokba való felrántást a redőny utolsó lécére csavarozott külső ütköző akadályozza meg.
  A típus hátrányai, hogy szúnyoghálóval nem lehet kombinálni (bár erre is van megoldás), valamint hogy a tok illetve lefutósin színe fehér vagy barna lehet, a redőnylécek azonban több színben is elérhetőek. Válassza egyszerűen kezelhető árkalkulátorunkat, és rendelje meg redőnyét nálunk.
 • Új típusú redőny (Redex): Előnye a "régi"-vel szemben, hogy a tok oldalpofája alumíniumból készül, így LINDAB tokja ellenállóbb, és időtálló, valamint az alu oldalpofa lehetővé teszi, hogy ebben a típusban a redőny tengelye már csapágyazott, ami sokkal könnyebb kezelést tesz lehetővé.
  Lefutósinje keskenyebb profilú (kersztmetszeti mérete: 22x53 mm) és gumírozott mely halkabb redőnylefutást eredményez valamint a gumírozás miatt a hőszigetelése is jobb.
  A típus úgynevezett rejtett ütközővel van szerelve, mely sokkal esztétikusabb, mint a külsőütközős redőny, az új típusú műanyag redőnyöket minden esetben aluímnium záróléccel szereljük.
  Kombinálható szúnyoghálóval, így a szúnyogháló és a redőny egy tokban foglal helyet, a le-felmozgásukat, pedig egy dupla lefutósinnel valósítjuk meg.
  A redőnylécek ennél a típusnál is többféle színben elérhetőek, a lefutósin és a tok színe, pedig itt is fehér illetve barna lehet (Alumínium lefutó esetén a RAL színminta összes színe elérhetővé válik színterezés után). Ezt a típust lehet rendelni vakolható tokkal, így otthonát nem "rondítja" a redőnytok. Amennyiben ez a típus keltette fel érdeklődését, kérjük használja online árajánlat kalkulátorunkat.
 • Maxi redőny: Sok régi építésű ház rendelkezik ablak fölötti beépített tokkal, melyben faredőny volt ezelőtt sok-sok évvel, vagy akár napjainkban is. A fa léceknél napjainkban népszerűbbek a műanyag redőny lécek egyszerűbb kivitelük és kedvezőbb áruk miatt.
  Amennyiben Ön is rendelkezik faredőnnyel és azt valamilyen okból ki szeretné cserélni, akkor ajánljuk Önnek az úgynevezett maxi redőnyt. Erről a típusról azt kell tudni, hogy a hagyományos műanyag lécnél (37 mm magas) nagyobb (55 mm), így jobban hasonlít mérete a fa léces redőnyéhez.
  Jogosan teszi fel a kérdést, hogy ha a mérete a maxinak nagyobb, mint a mini lécnek, akkor talán a súlya is nagyobb lesz. Ebben Önnek igaza van, azonban ez a kezeléskor fel sem fog tűnni, hiszen ezt a típust nagyobb keresztmetszetű csapágyazott fém tengellyel-gurtni tárcsával, valamint szélesebb gurtnival szereljük, így a mozgatása ennek a típusnak is rendkívül könnyű. A lécek szintén többfajta színben elérhetőek a fehértől a fa mintásig.
Alumínium redőny:
Számos előnye mellett a legnagyobb az időtállósága. Ennél a típusnál a tok, a lefutósin, de még a redőnylécek is alumíniumból készülnek, így strapabíróbbak műanyag társaiknál. Hőszigetelési képessége is rendkívüli, köszönhetően a purhabbal kitöltött alumínium léceknek.
Másik óriási előnye, hogy merevségének köszönhetően biztonságos és mivel a redőnyök feltolás gátlóval készülnek, ezért kívülről szinte lehetetlen feltolni a redőnypalástot.
A színválasztéknak csak a képzeletünk szabhat határt, ugyanis a tok és a lefutósinek is a RAL színskála összes színében pompázhatnak színterezés után, melyre 20% felárat számítunk.
A lécek színválasztéka is hatalmas, kezdve a sima fehértől a sötét színű fa eres mintáig (20 szín).
Az alapáras színek: fehér, barna. A tok és a lefutósin is elérhető fa eres mintában melynek ára +50%-al emeli a teljes redőny árát (A pontos számoláshoz használja árkalkulátorunkat).
A típus kombinálható szúnyoghálóval csak úgy, mint az új típusú műanyag redőny, valamint a vakolható tokos kivitel is lehetséges.
A horganyzott fém tengely, melyre a redőnylécek feltekerednek szintén csapágyazott így kezelése ennek a típusnak is "gyerekjáték" és könnyű. A lefutósinbe szigetelő kefe van húzva, mely zaj és hőszigetelő hatású, így redőnye szélben sem fog fémes hangon csörömpölni. A lécek össze vannak kapcsolva, így oldalirányban sem tudnak elmozdulni, ez megnöveli a hiba nélküli futás időtartamát.
Legnagyobb hátránya csupán a műanyag típusú redőnyhöz képest az ára. Kattintson online árkalkulátorunkra és pár kattintás után tájékozódhat az Ön otthonát díszítő redőnyök áráról! A típusnál használt színek:
 • Alapszín: fehér, barna
 • Extra szín: világos szürke, szürke, bézs, sötét bézs, világos barna, ezüst, zöld, krém fehér, elefántcsont, oliva
 • Fóliák: aranytölgy, dió, mahagóni, bordó, antracit
A redőnytok és a lefutó sin is elérhető fóliázottan, így redőnye teljes mértékben olyan lesz, mintha fából készült volna.
Redőny motorizálása:
A modern ember álma, hogy otthonát motorizálttá tegye különböző technikai megoldásokkal. Ennek első lépése az árnyékolóink automatizálása lehet. Redőnyeinket automatizálni, egy csőmotor segítségével lehet, így nem kell többé árnyékolónkat kézzel fel-le húzgálnunk. Rendkívül praktikus, kényelmes és persze modern megoldás. Olyan helyekre is felszerelhetjük, ahol a hagyományos gurtnis mozgatás lehetetlen. Redőnyeink mozgatását fali kapcsolóval de akár távirányítóval is megoldhatjuk. Mozgathatjuk őket csoportosan, de akár egyesével is csupán egy gombnyomásra. A motoron kívül biztonsági kiegészítőkkel is elláthatjuk a redőnyünket. Lássunk is pár példát: az időkapcsoló, mely üres lakás estén is megoldja redőnyeink nyitását, illetve zárását csupán csak az időpontot kell beállítanunk. Alákerülés ellenőrző funkcióval ellátott redőnyünk, pedig megáll, ha valamit véletlen alatta felejtünk, így nem tesz kárt sem személyben, sem tárgyban, de még a redőny is ép marad. A kényelmet tovább emelhetjük fényérzékelő installálásával, mely a fényviszony változások hatására mozgatja a redőnyünket le, illetve fel. Műanyag lécű redőny esetén a motorizálásnak a feltétele a redőnylécek teljes cseréje alumínium redőny palástra.
Vakolható tokos redőny:
A vakolható tokos redőnyöket mind műanyag, mind alumínium kivitel esetén tudjuk szerelni, továbbá szúnyoghálókkal is tudjuk kombinálni. Legnagyobb előnyük a hőszigetelés és az esztétikum. A redőny tokja rejtve van a szigetelés alatt, így nem rondítja házunk külső homlokzatát. A tokot körbefogja a ház szigetelése, így a szigetelés is jóval kedvezőbb, mint a sima külső tokos társaiknál. Ezt a fajta redőny típust főként új házak építésénél, esetleg nagyobb felújítások esetén, például nyílászáró cserék esetén tudjuk alkalmazni. Fontos a tokok helyének pontos meghatározása és méretezése, mert a szigetelés végeztével a redőny tokokon nem lehet módosítani! Amennyiben ezt a megoldást választja fontos, hogy időben vegye fel velünk a kapcsolatot, így már a tervezési fázisban hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni! Rendelkezésünkre áll számtalan műszaki rajz és segédlet, igény esetén mintadarabbal is tudunk szolgálni a minél precízebb együttműködés érdekében! Vakolható redőny tokjaink minden esetben alumíniumból készülnek, így elérve a kiemelkedő minőséget hosszú távon.
Redőnytípusok árai:
 • Régi típusú műanyag redőny: csak javítását vállaljuk
 • Új típusú redőny: 13000 Ft/m2
 • Új típusú redőny, szúnyoghálóval kombinálva: 20000 Ft/m2
 • Alumínium redőny alapszínű lécekből: 21000 Ft/m2
 • Alumínium redőny feláras színű lécekből: 25000 Ft/m2
 • Alumínium redőny fa eres színű lécekből: 30000 Ft/m2
 • Alumínium redőny ára szúnyoghálóval kombinálva: +8000 Ft/m2 (Mind három kategória esetén)
 • Műanyag Maxi redőny: 15000 Ft/m2
Motorizálással kapcsolatos árak:
 • Fali kapcsolós redőny motor: 25000 Ft/db-tól
 • Rádióvevős redőny motor: 30000 Ft/db-tól
 • Fali kapcsoló: 5000 Ft/db-tól
 • Távirányító: 5000 Ft/db-tól (típustól függően)
Kiegészítő árak:
 • Az új típusú műanyag redőnyt és az alumínium redőnyt lehet vakolható tokkal rendelni (szúnyoghálós kivitel esetén is), melynek ára: redőny ára + 3500 Ft/m
Az áraink a gyártási és szerelési díjat tartalmazzák. A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árakat 330 Ft-os Euró árfolyamig garantáljuk. A redőnyök esetén a minimum számolási méret 1,2 m2. Az ár változtatás jogát fenntartjuk.

Az általunk gyártott redőnyökről további hasznos információkat olvashatnak a gyakori kérdések és válaszok menüpont alatt. Előzetes egyeztetés után lehetőség van bármely általunk készített redőnytípusból mintadarabot megtekinteni, ehhez csak töltse ki az űrlapot és 2 órán belül felkeressük Önt telefonon, hogy a továbbiakról egyeztessünk.
 
 
Rólunk mondták

"Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, a hozzáállásukkal, gyorsaságukkal és megbízhatóságukkal. Nagyon tetszett, hogy az egyeztetett időponthoz tartották magukat, és hogy minden munka az előzetesek szerint alakult. A házra felszerelt összes redőny és szúnyogháló kiválóan működik, végre a nagy meleg sem okoz gondot, bár a szúnyogok azóta is bosszúsak, mert nem tudnak bejönni a házba. Nyugodt szívvel ajánlom Önöket másnak is!"

Ürmös Gyöngyi (Debrecen)

"Örültem, hogy végül Önöket választottuk másokkal szemben, gyors, pontos, precíz, igényes munka a helyszíni komplikációk ellenére is és nem utolsó sorban az árak is kiválóak!"

Dr. Szűcs György (Budapest)

"Végre nem süt be a nap! Az Önök által felszerelt szalagfüggönyök feldobják az irodánkat, otthonosabb, barátságosabb lett a környezet."

Tóth Rozália (Budapest)