Szalagfüggöny szerelés Budapest - III. kerület (Óbuda-Békásmegyer)

 
redony-reluxa.net

Szalagfüggöny szerelés, készítés Budapest - III. kerületben (Óbuda-Békásmegyer)

Szalagfüggönyt szeretne felszereltetni?
Szakszerű, gyors és barátságos segítségre van szüksége?
Akkor adja meg elérhetőségét!
  • >> Ingyenes visszahívás
  • >> Ingyenes kiszállás nettó 30 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest és környékén
  • >> Ingyenes felmérés
  • >> Barátságos árak
  • >> Akár 2 év garancia
  • >> Akár szombaton is

Használja árkalkulátorunkat a szerelés várható költségeinek kiszámításához:
Árkalkulátor
db
cm
cm
-
Shantung
Karnis ára: 0 Ft
Tétel ára: 0 Ft
+
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
A szalagfüggöny napjaink leginkább elterjedt árnyékolási megoldása az irodák világában. Egyszerűsége és sokszínűsége teszi egyre népszerűbbé. Nem csak irodákban, de akár otthonában is rendkívül jó megoldást nyújt az árnyékolás szempontjából a szalagfüggöny, de a belső terek díszítője is egyben. A belső terek elválasztására is rendkívül jó megoldást nyújt a szalagfüggöny. Egyszerűsége és praktikuma abban rejlik, hogy a függőlegesen lógó lamellák teljesen körbefordíthatóak, valamint elhúzhatóak, így szabályozva az árnyékolás mértékét.
Kezelését tekintve lehet kézi, vagy motoros mozgatású egy szalagfüggöny.
A szalagfüggöny lamelláit egy gyöngylánc segítségével lehet teljesen körbefordítani, míg a szalagok elhúzása a zsinórzat segítségével történik.
Elrendezés szempontjából, pedig négy típust különböztetünk meg:
  • Kezelő zsinórzat oldalára gyűjti a lamellákat a szalagfüggöny
  • A Szalagfüggöny kezelővel ellentétes oldalra gyűjti a szalagokat
  • Szalagfüggöny karnis közepére gyűjti a lamellákat
  • A karnis két végére gyűjti a lamellákat
A szalagfüggönyök hatalmas anyag és színválasztékban rendelhetőek. A különböző anyagtípusok más-más fényáteresztési képességgel rendelkeznek, így választható a teljesen fényzárótól a fényáteresztőig bármelyik anyagtípus. A szalagok a színskála számtalan színében elérhetőek, így igazodik a szalagfüggöny minél jobban a környezet és az Ön igényeihez. A szalagok anyaga az UV sugaraknak is ellenáll, így megfelelően alkalmazható erősen napfényes helyek árnyékolására ugyanakkor színéből sem veszít az évek során. A szalagok 127, 89 és 63 milliméteres szélességben rendelhetőek, így még több helyre szerelhető a szalagfüggöny.
A szalagfüggönyök egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak vízszintes síkra szerelhető, hanem akár ferde vagy boltíves felületre is. Konzolokkal akár a falsíktól is ki lehet emelni a szalagfüggönyt, így nehezen elérhető helyekre is fel lehet szerelni. Legnagyobb előnye a hagyományos függönyökkel szemben, hogy a lamellák széthúzás nélkül elforgathatóak, így szabályozhatjuk a bejutó fény erősségét, ezáltal megkíméljük magunkat a függöny ráncigálásától! Gyönyörűen mutat hatalmas irodák üvegfelületei előtt, de magánlakásokban is tökéletesen harmoinzálhat a belső térrel. A szalagfüggöny karnisnak az ára folyóméterben értendő, a lamellái, pedig négyzetméterben.

A karnis: 3250 Ft/m

Lamella árak (m2):
Corra: 2000 Ft
Evelin: 2000 Ft
Sandra: 2500 Ft
Sonia: 2700 Ft
Vesna: 2700 Ft
Shantung: 2800 Ft
Rialto: 3000 Ft
Tela: 3200 Ft
Thema: 3500 Ft
Spice: 3800 Ft
Peggy: 4000 Ft
Monet: 4000 Ft
Oceano: 4000 Ft
Van Gogh: 4200 Ft
Giada: 4500 Ft
Margarita: 5000 Ft
Eclisse (Dallas): 5000 Ft
Sharon: 5500 Ft

Az árak a szerelés és gyártási díjat tartalmazzák. A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árakat 315 Ft-os Euró árfolyamig garantáljuk. A karnis esetén a minimum számolási méret 1 m. Lamellák esetén a minimum számolási méret 1,5 m2. Az ár változtatás jogát fenntartjuk.
 
 
Rólunk mondták

"Köszönöm a kiváló és gyors munkát, szolgáltatásuk révén a motoros redőnyöm még aznap használhatóvá vált. A telefonon történt egyeztetés után kiérkező‘ Kolléga a "beteghez" való hozzájutás embert próbáló nehézségeit is hő‘siesen leküzdötte, és nem hátrált meg a probléma elő‘l, ezt külön köszönöm. ֖rülök, hogy ֖nöket választottam! "

Nanna (Budaörs)

"Örültem, hogy végül Önöket választottuk másokkal szemben, gyors, pontos, precíz, igényes munka a helyszíni komplikációk ellenére is és nem utolsó sorban az árak is kiválóak!"

Dr. Szűcs György (Budapest)

"Sok fajta bolti szúnyoghálós megoldással próbálkoztunk az évek során, de úgy gondoltuk, hogy végre valami tartósat szeretnénk és ekkor egy ismerősünk adta meg a számukat ezután egy karikacsapásra ment minden! A szúnyoghálók kiválóan működnek, praktikusak és nem csak az ajtóinkra, hanem a meglévő redőnyeinkre is gond nélkül fel lehetett szerelni, így most már a legnagyobb melegben is nyitva lehetnek az ajtók, ablakok. Csak azt sajnáljuk, hogy nem évekkel ezelőtt kaptuk meg az elérhetőségüket!"

Bartha család (Cegléd)