Szalagfüggöny szerelés Dunaharaszti

 
redony-reluxa.net

Szalagfüggöny szerelés, készítés Dunaharasztin

Szalagfüggönyt szeretne felszereltetni?
Szakszerű, gyors és barátságos segítségre van szüksége?
Akkor adja meg elérhetőségét!
  • >> Ingyenes visszahívás
  • >> Ingyenes kiszállás nettó 50 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest és környékén
  • >> Ingyenes felmérés
  • >> Barátságos árak
  • >> Akár 2 év garancia
  • >> Akár szombaton is

Használja árkalkulátorunkat a szerelés várható költségeinek kiszámításához:
Árkalkulátor
db
cm
cm
-
Corra
Karnis ára: 0 Ft
Tétel ára: 0 Ft
+
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA
A szalagfüggöny napjaink leginkább elterjedt árnyékolási megoldása az irodák világában. Egyszerűsége és sokszínűsége teszi egyre népszerűbbé. Nem csak irodákban, de akár otthonában is rendkívül jó megoldást nyújt az árnyékolás szempontjából a szalagfüggöny, de a belső terek díszítője is egyben. A belső terek elválasztására is rendkívül jó megoldást nyújt a szalagfüggöny. Egyszerűsége és praktikuma abban rejlik, hogy a függőlegesen lógó lamellák teljesen körbefordíthatóak, valamint elhúzhatóak, így szabályozva az árnyékolás mértékét.
Kezelését tekintve lehet kézi, vagy motoros mozgatású egy szalagfüggöny.
A szalagfüggöny lamelláit egy gyöngylánc segítségével lehet teljesen körbefordítani, míg a szalagok elhúzása a zsinórzat segítségével történik.
Elrendezés szempontjából, pedig négy típust különböztetünk meg:
  • Kezelő zsinórzat oldalára gyűjti a lamellákat a szalagfüggöny
  • A Szalagfüggöny kezelővel ellentétes oldalra gyűjti a szalagokat
  • Szalagfüggöny karnis közepére gyűjti a lamellákat
  • A karnis két végére gyűjti a lamellákat
A szalagfüggönyök hatalmas anyag és színválasztékban rendelhetőek. A különböző anyagtípusok más-más fényáteresztési képességgel rendelkeznek, így választható a teljesen fényzárótól a fényáteresztőig bármelyik anyagtípus. A szalagok a színskála számtalan színében elérhetőek, így igazodik a szalagfüggöny minél jobban a környezet és az Ön igényeihez. A szalagok anyaga az UV sugaraknak is ellenáll, így megfelelően alkalmazható erősen napfényes helyek árnyékolására ugyanakkor színéből sem veszít az évek során. A szalagok 127, 89 és 63 milliméteres szélességben rendelhetőek, így még több helyre szerelhető a szalagfüggöny.
A szalagfüggönyök egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak vízszintes síkra szerelhető, hanem akár ferde vagy boltíves felületre is. Konzolokkal akár a falsíktól is ki lehet emelni a szalagfüggönyt, így nehezen elérhető helyekre is fel lehet szerelni. Legnagyobb előnye a hagyományos függönyökkel szemben, hogy a lamellák széthúzás nélkül elforgathatóak, így szabályozhatjuk a bejutó fény erősségét, ezáltal megkíméljük magunkat a függöny ráncigálásától! Gyönyörűen mutat hatalmas irodák üvegfelületei előtt, de magánlakásokban is tökéletesen harmoinzálhat a belső térrel. A szalagfüggöny karnisnak az ára folyóméterben értendő, a lamellái, pedig négyzetméterben.

A karnis: 5550 Ft/m

Lamella árak (m2): 3850-7850 Ft/m2

Az árak a szerelés és gyártási díjat tartalmazzák. A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árakat 330 Ft-os Euró árfolyamig garantáljuk. A karnis esetén a minimum számolási méret 1 m. Lamellák esetén a minimum számolási méret 1,5 m2. Az ár változtatás jogát fenntartjuk.
 
 
Rólunk mondták

"Végre nem süt be a nap! Az Önök által felszerelt szalagfüggönyök feldobják az irodánkat, otthonosabb, barátságosabb lett a környezet."

Tóth Rozália (Budapest)

"Köszönöm a kiváló és gyors munkát, szolgáltatásuk révén a motoros redőnyöm még aznap használhatóvá vált. A telefonon történt egyeztetés után kiérkező‘ Kolléga a "beteghez" való hozzájutás embert próbáló nehézségeit is hő‘siesen leküzdötte, és nem hátrált meg a probléma elő‘l, ezt külön köszönöm. ֖rülök, hogy ֖nöket választottam! "

Nanna (Budaörs)

"Sok fajta bolti szúnyoghálós megoldással próbálkoztunk az évek során, de úgy gondoltuk, hogy végre valami tartósat szeretnénk és ekkor egy ismerősünk adta meg a számukat ezután egy karikacsapásra ment minden! A szúnyoghálók kiválóan működnek, praktikusak és nem csak az ajtóinkra, hanem a meglévő redőnyeinkre is gond nélkül fel lehetett szerelni, így most már a legnagyobb melegben is nyitva lehetnek az ajtók, ablakok. Csak azt sajnáljuk, hogy nem évekkel ezelőtt kaptuk meg az elérhetőségüket!"

Bartha család (Cegléd)