Szúnyogháló szerelés Budapest - XX. kerület (Pesterzsébet)

 
redony-reluxa.net

Szúnyogháló szerelés, készítés Budapest - XX. kerületben (Pesterzsébet)

Szúnyoghálót szeretne felszereltetni?
Szakszerű, gyors és barátságos segítségre van szüksége?
Akkor adja meg elérhetőségét!
 • >> Ingyenes visszahívás
 • >> Ingyenes kiszállás nettó 50 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest és környékén
 • >> Ingyenes felmérés
 • >> Barátságos árak
 • >> Akár 2 év garancia
 • >> Akár szombaton is

Használja árkalkulátorunkat a szerelés várható költségeinek kiszámításához:
Árkalkulátor
db
cm
cm
-
Műanyag keretes fix szúnyogháló
Ár: 0 Ft
+
Összesen: 0 Ft + 27% ÁFA

Amit a szúnyoghálóról tudni érdemes:

Ugye milyen bosszantó tud lenni, ha az ember a forró nyári éjszakákon szúnyogzümmögést hall a fülében és ez megzavarja édes álmát, vagy amikor az este csendjében lámpaoltásra elözönlik a különböző rovarok a felkapcsolt fényre a szobát? A megoldás természetesen a szúnyogháló, mely különböző kivitelekben most az Ön kényelmét szolgálja! A szúnyoghálóink tökéletes védelmet nyújtanak szúnyogok, legyek, lepkék, és egyéb repülő rovarokkal szemben, így Ön nyugodtan kitárhatja ajtóit, ablakait és kényelmét mégsem fogja megzavarni semmi! Az általunk kínált szúnyoghálók elérhetőek fix, illetve mobil (mozgatható) kivitelben! A háló anyaga üvegszálas, mely rugalmas és nagy szakítószilárdságot tesz lehetővé, ezáltal a szúnyoghálóink élettartama igen nagy! Sűrű, vékony szálas szövése, pedig a legjobb átláthatóságot, és a legcsekélyebb árnyékolást szolgálja, így nem kell félnie, hogy elrondítja otthona külsejét, továbbá, hogy kizárja a természetes fényt a lakásból!

Lássuk most az általunk kínált szúnyogháló fajtákat:
Fix szúnyogháló:
A fix szúnyogháló műanyag, illetve alumínium kerettel rendelhető többféle színben, ami a legjobban kielégíti megrendelőink igényét. Előnye a fix szúnyoghálónak, hogy rendkívül feszes a háló, továbbá nagy felületeket fedhetünk le vele. Hátránya, hogy ajtókra nem alkalmas, illetve ha bármikor például egy poros rongyot szeretnénk kirázni az ablakunkon, vagy a külső ablakpárkányt szeretnénk letörölni ezt a fix típusú szúnyogháló nem teszi lehetővé, mivel nem tudjuk kinyitni, de erre is van megoldás, ez, pedig nem más, mint a mobil (mozgatható) szúnyogháló (lásd lejjebb)!
Műanyag keretes fix szúnyogháló kerete a fehér és a barna színekben érhető el, a háló színe sötétszürke. Az alumínium keretes szúnyogháló esetében alapból szintén a fehér és a barna színek az elérhetőek, de színterezés után a Ral színminta összes színe elérhetővé válik, természetesen ez +20% felárat jelent. Lehetőség van a fix keretes szúnyoghálót különböző technikai megoldásokkal emeletek esetén is alkalmazni külső csavarozás nélkül. Ez a műanyag keretes szúnyogháló esetén egyfajta fém csipesszel kivitelezhető, míg alumínium keretes szúnyogháló esetén a keretre fogatott elfordítható fülekkel valósítható meg. Ezek az apró kiegészítők lehetővé teszik, hogy a fix szúnyogháló bármikor könnyedén oldható legyen, így praktikusan alkalmazhatóak a szúnyoghálók olyan helyeken, ahol a kívülről lévő csavarozás nem megoldható. Legnagyobb előnye, hogy a háló könnyedén cserélhető benne, így ha a háló megrongálódna, nem kell új szúnyoghálót készíttetnie, elég csupán a keretet leszerelni a hálót kiszedni, és újat belehúzni, melyet célszerszámokkal pár perc alatt kivitelezhetünk, ezáltal elkerülve, hogy a keretet is újra ki kelljen fizetnie. Fix típusú alumínium keretes szúnyogháló esetén a négyzet alakútól eltérő formájú szúnyoghálók is megvalósíthatóak, így akár háromszög, boltíves, vagy egyedi formájú ablakra is szerelhető szúnyogháló.
Mobil szúnyogháló:
A mobil szúnyogháló többféle kivitelben is elérhető:
Az első és talán legnyilvánvalóbb felhasználási területe, az ajtókra szerelt szúnyogháló, mely szintén több kivitelben kérhető!
Fajtái:
 • Tokozott, rugós: ez a kivitel lehetővé teszi olyan helyeken is a szúnyogháló felszerelését, ahol esetleg nem lehetne helyhiány miatt nyíló szárnyú ajtót felszerelni. A háló maga egy 4,5 cm-es függőleges tokban helyezkedik el, a hálót két vízszintes vezetősín igazítja a mágnesszalaggal ellátott befogadó sínhez, így biztosítva a tökéletes mozgathatóságot és záródást. Rendkívül egyszerű kezelni, és tokjába visszaengedve a háló védve van a külső behatásoktól, ha pedig a rovarokat szeretné kizárni, csak húzza elő a hálót a tokjából és máris véd a rovarok ellen! Ebben a típusban két fajta szúnyoghálót gyártunk:
  • egy oldalról elhúzható (egyszárnyú ajtókhoz ajánlott 140 cm szélességig)
  • két oldalról elhúzható (kétszárnyú, illetve nagyméretű tolóajtókhoz 240 cm szélességig)
 • Fix keretes, nyíló: itt is két típust különböztetünk meg mégpedig a zsanéros nyílót, és a tolóajtót.
 • Zsanéros szúnyogháló ajtó: fix alumínium kerete erős, így jobban bírja az intenzív igénybevételt, mint az oldalra elhúzható társai. Működési elve hasonló a hagyományos ajtókéhoz, a nyitást a zsanérok biztosítják, a zárást, pedig mágneszár. Célszerű olyan helyekre felszereltetni ezt típusú szúnyoghálót, ahol napjában többször használva van. Használatát leegyszerűsíti, hogy rendelhető rugós zsanérral, így az ajtót elég csak kinyitnunk, és az automatikusan becsukódik utánunk, így a vendégeinknek felszolgálni kívánt italokat sem kell letennünk a kezünkből, hogy a szúnyoghálóajtót becsukjuk magunk mögött, és így a rovarokat kizárjuk otthonunkból. Ennél a típusnál is lehet kétszárnyú kivitelt rendelni.
 • Tolóajtó: kerete megegyezik a zsanéros szúnyogháló ajtóéval, de itt mozgatása egy sínrendszerben történik oldal irányban. Létezik belőle egy és két szárnyas kivitel. Előnye egyben a hátránya is, ugyanis a szúnyogháló nyitásakor csupán oldalra kell tolni, de ehhez legalább akkora hely kell az ajtó mellett, mint amekkora a szúnyogháló ajtó, kifelé azonban nem foglal helyet, így az asztal vagy más bútorok sem lesznek útban a szúnyogháló mozgatásakor.
 • Mobil (mozgatható) szúnyoghálót ablakokra is lehet szerelni, mely függőleges mozgatást tesz lehetővé. A szúnyogháló szintén a 4, 5 cm átmérőjű alumínium tokban van, a mozgatása, pedig szintén alumínium sínrendszerben történik. A háló csak úgy, mint a hasonló típusú ajtó esetében itt is rugós működtetésű, így a szúnyogháló magától feltekeredik nyitáskor a saját tengelyére. A hálót egy az ablak aljára szerelt kiakasztó segítségével rögzíthetjük.
Mozgatható szúnyoghálóink tokja, sínrendszere, illetve keret anyaga alumínium, így szerkezetük erős, élettartamuk, pedig hosszú.

Mobil szúnyoghálóink alapból a fehér és barna színekben érhetőek el, de az alumínium szerkezet színterezhető, így gyakorlatilag korlátlan színválasztékban kérhetőek a mozgatható szúnyoghálóink. A szinterezés +20%-os felárral érhető el. Faeres mintázat esetén az ár +50%-al módosul.

Létezik redőnnyel egybeépített szúnyogháló (kombi) is, melynek különlegessége, hogy a redőny tokja elrejti feltekert állapotában a szúnyoghálót, mozgatását, pedig egy kettős sínrendszer biztosítja, így a szúnyoghálót és a redőnyt külön is lehet mozgatni. Ezt a típust is egy rugó segítségével működtethetjük, csak úgy, mint a mobil szúnyoghálót.

Szúnyoghálóink felszerelhetőek már meglévő redőnyökre is a redőny nagyobb átalakítása nélkül.

Áraink:
Fix keretes müanyag szúnyogháló: 7000 Ft/m2
Fix keretes alumínium szúnyogháló: 8000 Ft/m2
Rugós oldal elhúzható ajtó: 15500 Ft/m2
Toló fix keretes szhajtó: 18500 Ft/m2
Zsanéros szúnyogháló ajtó: 15000 Ft/m2
Rugós fentről lehúzható szúnyogháló: 12000 Ft/m2
Pliszé szúnyogháló ajtó: 25000 Ft/m2 (Külföldi partnerünk gyártja, átfutási idő 3-4 hét)

Az árak a gyártási és szerelési díjat tartalmazzák. A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák, az árakat 320 Ft-os Euró árfolyamig garantáljuk. Ablakok esetén a minimum számolási méret 1 m2, ajtók esetén a minimum számolási felület 1,7 m2. Az ár változtatás jogát fenntartjuk.
 
 
Rólunk mondták

"Végre nem süt be a nap! Az Önök által felszerelt szalagfüggönyök feldobják az irodánkat, otthonosabb, barátságosabb lett a környezet."

Tóth Rozália (Budapest)

"Örültem, hogy végül Önöket választottuk másokkal szemben, gyors, pontos, precíz, igényes munka a helyszíni komplikációk ellenére is és nem utolsó sorban az árak is kiválóak!"

Dr. Szűcs György (Budapest)

"Az interneten akadunk rá Önökre és ami megtetszett az árak mellett, hogy vidéken is vállalnak munkát a pesti székhely ellenére. Minőségi munka kiváló áron, ezek után csak Önöket hívnom bármi gondom adódik és bátran merem ajánlani mindenkinek!"

Kis Ferenc (Aszód)